We kijken uit naar uw feedback!

Prijs 249 EUR

Jos Bouma
Jos Bouma
Geregistreerd 1 Alles in: De tekst van het bericht is erg kort.

Stuur Bericht

18 Mei 2019

Verzenden

Senco 41 Draadloze Tacker

4 seconden 2020, 3:25

Provincie Friesland, Drachten

Prijs 249 EUR

Toevoegen aan favorieten

advertentie senco 41 draadloze tacker

Condition

New

Privat person / Business

Privat person

Nieuw in doos! Afkomstig uit een faillissement.

Normale verkoopprijs € 349, bij ons € 249,- !!!

Verzenden of ophalen in Drachten.

Snel, krachtig en gebalanceerd

Met de 41 Finish Nailer kunt u zowel grote als kleine opdrachten uitvoeren. Installeer kasten en laden, bevestig sierlijsten en lijsten of monteer meubels snel en eenvoudig. Laden gaat heel eenvoudig - steek gewoon de nagelstrook in het achtermagazijn en u bent klaar om te gaan. Een duurzaam aandrijfsysteem met instelbare inductiediepte biedt betrouwbare prestaties, terwijl een no-mar pad zorgt voor een perfecte afwerking.

Aangezien de compressor niet hoeft te worden ingesteld, is deze tool perfect voor taken met de perforatielijst. De 41 Finish Nailer kan maximaal vier spijkers per seconde en 600 spijkers per acculading opwekken en biedt voldoende kracht en snelheid om gelijke tred te houden met uw werk. En uw polsen en handen zullen het evenwichtige en gebruiksvriendelijke ontwerp waarderen, vooral tijdens de hele dag werken.

Selectieve activering Triggering

Zoals alle Senco Cordless Finish-gereedschappen, is de 41 Finish Nailer uitgerust met selectieve actuatie-triggering. Hiermee kunt u kiezen tussen sequentiële en duale actiemodi en nauwkeurige, consistente resultaten behalen.

Om de veiligheid tijdens het werken te garanderen, schakelt de elektronische time-outfunctie het gereedschap tijdelijk uit wanneer een werkstukcontactelement tegen het werkstuk wordt gedrukt maar de trekker niet binnen twee seconden wordt ingedrukt; of wanneer de trigger wordt ingedrukt, maar het werkstukcontactelement niet binnen twee seconden wordt ingedrukt.

U zult ook de productiviteit verbeteren door minder tijd te verspillen. Dankzij de EZ Clear-vergrendeling worden storingen binnen enkele seconden gewist en maakt de meegeleverde oplader de batterij gereed in slechts één uur.

Afmetingen en garantie-informatie

De draadloze 41 meet 11-3 / 4 inch in lengte, met een hoogte van 11-7 / 8 inch, en weegt 6,3 kilo. Het wordt ook ondersteund door een garantie van twee jaar.

Over Senco: innovatie ondersteund door ervaring

Al meer dan 50 jaar stelt Senco kwaliteits- en prestatienormen vast voor de bevestigingsindustrie. In feite was Senco de echte uitvinder van de pneumatische bevestigingsindustrie in 1950, en zij zijn sindsdien de toonaangevende innovator in bevestigingsmiddelen. Als bedrijf heeft Senco een ongeëvenaarde tienduizend uur ervaring op het gebied van bevestigingsmiddelen bereikt.

In slechts één jaar gebruikt hun fabriek in Cincinnati alleen voldoende draad om 18 keer naar de maan en terug te reizen. Nog indrukwekkender is het feit dat Senco sinds 1996 meer dan 500 biljoen bevestigingsmiddelen heeft verkocht aan vertrouwde bedrijven zoals Fleetwood, Champion, Merillat, Ashley Furniture en andere grote fabrikanten.

Wat zit er in de doos

Draadloze 41 spijkermaker; geval; twee batterijen; bedieningshandleiding; en een uur oplader.

See translation

3953

141

Jos Bouma
Jos Bouma
Geregistreerd 1 Alles in: De tekst van het bericht is erg kort.

Stuur Bericht

18 Mei 2019

Verzenden

Verzenden

Opmerkingen

Schrijf hier uw opmerking

De tekst van het bericht is te kort, voeg meer woorden toe

Zoek steden

Opmerkingen: 0