We kijken uit naar uw feedback!

Lamaze 3 in 1 speelkleed

31 September 2020, 20:30

Provincie Gelderland, Oenerdijk

Prijs 123456789 EUR

Toevoegen aan favorieten

advertentie lamaze 3 in 1 speelkleed

Condition

New

Privat person / Business

Privat person

Activity gym Lamaze.

Prijs notk.

Het mooie van dit kleed is dat het meegroeid met je kindje:

Fase 1 van het kleed speelt in op de jonge baby die ligt op zijn rug of buik. De boog boven het kleed kan aangekleed worden met leuke, kleurrijke en grappige speeltjes zoals driehoeken, een spiegel en poppetjes met lange benen. Je baby kan hier naar kijken, tegenaan slaan en later naar grijpen. Vooral het muziekdoosje met lichtjes is fantastisch. Hij kan in verschillende volumes en er zitten twee standen op. Op de eerste stand gaat hij ongeveer 10 minuten (lampjes en muziek) aan en de tweede stand waarbij hij pas aangaat als je kindje beweegt en wiebelt. Het laatste mooie aspect van deze fase is dat je kindje in een soort geborgen nestje ligt doordat de zijkanten omhoog staat.

Fase 2 is voor als je baby kan zitten. Het kleed kan uitgeklapt worden als rond kleed met aan beide kanten leuke afbeeldingen. Het kleed is makkelijk schoon te maken en kan ook in de wasmachine en dat is toch wel een voordeel als je kindje lekker zit en de tandjes komen door….

In fase 3 kan het fantasie spel worden geoefend met het huisje dat je kan opvouwen en openklappen. Ook de kleurrijke afbeeldingen en het deurtje wat open en dicht kan lokt uit tot spel.

See translation

1629

57

M Addy Dzngs
M Addy Dzngs
Geregistreerd 1 Alles in: De tekst van het bericht is erg kort.

Stuur Bericht

8 minuten 2018

Verzenden

Verzenden

Opmerkingen

Schrijf hier uw opmerking

De tekst van het bericht is te kort, voeg meer woorden toe

Zoek steden

Opmerkingen: 0